Haber

Eski okul müdürü eşini iki öğrenci velisiyle aldattı

Eşinin açtığı boşanma dilekçesinde S.Ö. Görevden uzaklaştırılan ve gönderildiği okulda velisiyle ilişkisi olduğu iddia edilen (48), İstanbul’da bir ortaokulda müdürlük yaptığı sırada aynı okulda bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatıldı. ANTALYA. gerçekleşti.

2016 yılında Antalya’nın Aksu İlçesi’ndeki Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu’nda müdürlük yaparken, hakkında açılan soruşturma sonucunda görevinden ihraç edilen ve başka okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö. Okulda bir bayan öğretmenle ilişkisi, Korkuteli’ndeki sınıfındaki bir öğrencinin velisiyle ilişkisi olduğu iddialarıyla gündeme geldi. gelmek. Korkuteli ilçesinde Yaşar Sadi Tekin İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası olan S.Ö. İddiaya göre, sınıfındaki öğrencisinin velisi HT, okulda öğretmenlik yapan eşi N.Ö. ve diğer öğrencilerin velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu.

ÖĞRETMENİN EŞİNİN KALDIRMA KARARI VAR. Şikayet üzerine S.Ö. Hakkında soruşturma açılırken, eşi N.Ö. zina suçlamasıyla boşanma davası açtı. Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davası devam ederken, yaşananların ardından S.Ö. aynı okulda öğretmen olan eşini diğer öğretmenlerin gözü önünde “göstereceğim” gibi sözlerle tehdit etti. Bu kapsamda savcılığın verdiği bir ay uzaklaştırma kararının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından S.Ö.’nün görev yeri değiştirilerek aynı ilçedeki İmecik İlköğretim Okulu’na gönderildi.

Boşanma dilekçesinde S.Ö. Yaşar Sadi Tekin İlkokulu’ndaki sınıfındaki başka bir öğrencinin velisi MA ile de ilişkisi vardı. İki aldatma iddiasıyla ilgili boşanma davası evraklarında birçok kanıt sunuldu. Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına da hakaret ve tehditlerde bulunurken, S.Ö. şikayet etti. Şikayetler arasında HAYIR S.Ö.’den bu yana adına kayıtlı 07 EUP 08 plakalı otomobilin çalıntı ihbarı var iade etmedi ve kayboldu.

milas-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu